Чому саме натяжні стелі? Переваги.

Натяжні Стелі Переваги конструкції фото

 

Навіщо потрібна натяжна стеля? Цим питанням часто задаються люди, що почали ремонт в квартирі, або офісі. Безумовно, у натяжних стель є свої переконливі переваги.

Зручність установки, практичність та простота в догляді за інтер’єром, надійність і зносостійкість – це ті характеристики, які вигідно відрізняють натяжні стельові конструкції. Всі ці плюси можна оцінити і з часом перевірити, адже навіть через кілька років після установки натяжна стеля не втратить свої властивості. А естетичність, приємний і акуратний вигляд стелі почнуть радувати вас відразу ж після проведеного ремонту.

Якщо в будинку будівельники нерівно поклали плити і стеля стала хвилеподібною, має перепади висоти, то всі ці дефекти легко приховати за допомогою натяжних стель.

Для любителів незвичайних інтер’єрів і оригінальних рішень натяжна стеля справжня знахідка. Адже з їх допомогою можна втілювати сміливі рішення, будувати арки і складні геометричні конструкції під стелею.

Різноманітність форм – не єдиний плюс натяжних стель. Яскраві кольори, незвичайні фактури і можливість індивідуальної друку зображень на плівці для стелі роблять підвісні конструкції важливою складовою інтер’єру.

І всі ці наймодніші прийоми дизайнерського мистецтва доступні практично кожному. А головне – матеріали, з яких роблять стелі (полімери і пвх-плівки) безпечні для здоров’я. У добросовісних фірм, що займаються обробкою стель, завжди знайдеться каталог з величезною кількістю найменувань плівок різноманітних кольорів. І всі ці матеріали будуть повністю відповідати вимогам українських і європейських стандартів безпеки. Їм не страшні ні вода, ні спека, ні вогонь.

Не любите часто возитися з ремонтом? Гарантія на багато матеріалів, що застосовується при монтажі стель, поширюється на термін до десяти років. І за цей час стелю не доведеться перефарбовувати або заново білити. Все що потребується це догляд – миття звичайними засобами в міру необхідності. Тому натяжні стелі – відмінний вибір для тих, у кого є справи важливіші прибирання.

І якщо ви думаєте, що натяжна стеля не підходить для вашого інтер’єру, то ви просто недостатньо поінформовані. Мінуси такої обробки незначні і явно не переважують всіх переваг.

Чим натяжні стелі відрізняються в кращу сторону від інших варіантів оформлення інтер’єру?

Їх легко встановити

Звичайно, навряд чи новачок може прийти в будівельний магазин, купити плівку і за один день зробити собі нову стелю. А ось професіонали, які займаються одночасно продажем і монтажем стель, дійсно справляються всього за один робочий день.

Щоб встановити натяжну стелю, не потрібно тижнями чекати будівельну бригаду і витрачати на це дорогоцінні дні відпустки. Ремонт з використанням сучасних матеріалів закінчується за рекордно короткий час – за кілька годин.

Завдяки легкості установки натяжні стелі так само легко демонтуються, причому повторна установка часто обходиться без втрати якості.

До явних плюсів стель можна віднести і звукоізоляцію, що особливо актуально в багатоквартирних будинках.

За даними випробувань, натяжні стелі зберігають свої властивості до тридцяти років.

Такий великий термін експлуатації пояснюється тим, що матеріали натяжних стель стійкі до впливу вологи, не володіють властивістю накопичувати статичну електрику, не бояться корозії.

Догляд за такою стелею також не вимагає особливих зусиль – пил до нього не притягується, а на поверхні не з’являються розводи і вологі плями.

Натяжні стелі виглядають стильно

Натяжна стеля, по-перше, прекрасний засіб маскування всіх косметичних дефектів і нерівностей стелі. За конструкціями з плівкою ПВХ можна заховати і інженерні комунікації: вентиляційні труби, датчики, електропроводку та кабелі зв’язку. По-друге, натяжні стелі самі по собі дуже гарні. Вибір фактур, кольорів і малюнків дозволяє підібрати оптимальний варіант оформлення.

Надійність

Натяжні стелі дійсно витримують фантастичні за звичайними мірками навантаження. При всій своїй зовнішній крихкості і тонкощі (товщина, наприклад, тонкого полотна ПВХ – менше міліметра) вони надійно захищають своїх власників від несприятливих факторів. Про здатність витримувати велике навантаження у вигляді маси на квадратний метр сказано вище. Запас міцності дозволяє без наслідків приймати 100 кг на 1 м2. Крім цього, полотно дуже стійке.

І навіть якщо стеля піддається негативним впливам, вона не зіпсується. Тому що полотна для натяжних стель не тільки можуть розтягуватися і приймати різну форму, вони ще й відновлюються без втрати якостей і естетичних характеристик.

Гарантія на натяжні стелі в Рівному поширюється зазвичай на 3 роки, деякі виробники продовжують гарантію на значно більший період, при цьому безпосередньо термін використання стель не обмежений. За результатами незалежних досліджень багатьох зарубіжних центрів, натяжна стеля може прослужити 30 років, і всі ці роки буде виглядати, як нова.

Нові можливості

Через те, що натяжні стелі робляться з особливого полотна, яке володіє неймовірною еластичністю, за допомогою натяжних конструкції можна втілити будь-які незвичайні дизайнерські ідеї. Власникам натяжних стель доступні всі форми конструкцій – аж до багатокутників зірок, в тому числі і їх багаторівневі варіанти. При цьому натяжні стелі дозволяють ще й грати і фантазувати зі світлом: вбудовувати світильники, встановлювати різні варіанти підсвічування (світлодіодне, оптоволоконне). І вельми популярне «зоряне небо».

Натяжні стелі дають можливість підібрати матеріал під задуманий інтер’єр. Наприклад, зробити стелю матовою, або глянцевою, чи навіть імітувати камінь, дерево і шкіру. Також матеріали для підвісних стель припускають можливість фотодруку, так що ви можете оформити стелю унікальним зображенням.

Відсутність обмежень

Натяжні стелі можна встановлювати в будь-яких приміщеннях, при цьому ви будете впевнені в їх безпеці. І в робочих приміщеннях, де сильний вплив виробничих факторів, і в дитячих кімнатах, і в спальнях скрізь можна встановлювати натяжні стелі.

Експерти компанії “ЕкономСтеля” (м. Рівне) з радістю проконсультують Вас більш детально, та допоможуть обрати оптимальний варіант.